JOY A MOJE RADOST?!?

JOY A MOJE RADOST?!?

Poslední dva dny ke mně promlouvá jedna z kobylek, kterou mám doma. Jmenuje se Joy – radost. A tahle holka mě intenzivně vyzývá k cestě mimo známý svět. V kontaktu s lidmi je rezervovanější, ale co se týká prozkoumávání nového světa sama za sebe, tam je velmi odvážná. Ještě bych to doplnila. Pakliže je to prozkoumávání dobrovolné, jde do něj naplno. Pokud ji někdo nutí, silně se brání. Je to fríská roční kobylka. Která má velkou sílu a dokáže se na 1000% zabejčit. Je unikátní i tím, že má jeden bílý znak. Hvězdičku na čele. Což ji vylučuje z uznaného fríského chovu. Tam musí být kůň bez jakáchkoli bílých znaků. Ale mám pocit, že jí to dává jistou sílu individuality! A to se od ní mohu učit.

V určitých chvílích mě práce s ní zlobila, protože se někdy chová jako tank, ale nyní jsem pochopila, že to mám brát spíše jako provokaci ke změně než-li něco negativního. Stále se učím.

Joy – radost – Co je Vaše nejvyšší radost TADY A TEĎ?

Já jsem před pár dny propadla plíživému strachu, který mě ochromil. Trvalo mi nějaký čas, než jsem to rozklíčovala. A nyní jsem si vědoma, že je opět potřeba jít dál. Do nového světa! Do nového světa radosti. A i když je nový a nevím, co vše mě čeká, je potřeba udělat ten krok. Podpořit sebe a vydat se na dobrodružnou cestu.

Se strachem se zintenzivnil i příliv lidí v mém okolí, kteří pochybovali o mé schopnosti naplnit mé plány a sny. Proč? Protože jsem já sama zapochybovala. A jak z toho ven? Zapomenout na záruky. Věřit. Pustit kontrolu. A uvědomit si, že vše je hra. Jakmile si hrajeme jako děti, život nás podpoří. Začnou se vytvářet synchronicity a vše nám jde na ruku. Jen strach vše ničí a blokuje.

A tak děkuji JOY, že mi připomněla, že odvaha a hravost jsou cestou do Nebe.

A co můžete pro sebe udělat vy sami??? Pozorujte své okolí. Pozorujte, co vám vadí na kontkrétních lidech, zvířatech nebo situacích. A co vás naopak fascinuje. Přemýšlejte o tom, proč tomu tak je? Co vám dané situace nebo bytosti chtějí předat za informaci? Před čím vás chrání? Do čeho vás provokují, v čem vás podporují?!?

About the Author

Leave a Reply