TERAPIE VE VODĚ

TERAPIE VE VODĚ

Další vyklubaný přístup k uvolnění se. Kůň velmi rychle odhalí naši míru uvolnění. Díky tomu si vědomě musíme připustit např. to, že ač si myslíme, jak jsme v pohodě, tak vlastně nejsme. Nebo naopak potvrdí, že to tak je.

Nevšední zážitek bytí na koni ve vodě spojuje dva elementy. Pohyblivý prostor emocí a pocitů a silnou energii koně, která přináší svobodu a transformaci.

Celé to probíhá tak, že si na suchu řekneme, co se bude dít. Já vejdu s koněm do vody, vy za mnou, vysadím vás na koně a jediným vašim úkolem je klidně, vědomě dýchat a uvolňovat místa, kde se v těle tvoří napětí. Nechat se koněm nést. A vést. Nechat se omývat vodou. Pustit vše, co vás svírá. Prožitý čas s koněm ve vodě otvírá bránu do nitra.

A za touto branou se nachází mnoho věcí. Krásné prožitky i ty bolavé. S tím se musí počítat. Ovšem koně s jejich velkým srdcem a já vám můžeme pomoci projít přes tyto zážitky. A vám se velmi uleví. Není radosti bez bolesti. A my si často vybíráme: prožívat radost ANO, prožívat bolest NE! Jenže tím si bohužel nevědomky odpíráme opravdovou radost a žijeme na povrchu. Pokud tedy stojíte o to jít do hloubky, pokud stojíte o vyčištění starých ran, pokud stojíte o opravdovou radost, HURÁ do toho a celé je to hotovo! 🙂

 Jak to vypadá v praxi – klikněte zde.

About the Author

Leave a Reply